Viimeisin universumi ennen nykyistä

Julkaistu 28.12.2012

1.

Aiempi universumi tästä universumista oli hyvin kaukaa katsottuna vääryydellisempi kuin tämä universumi. Kaikilla olennoillamme oli hyvin kieroutunut uskonto, että Luojaa ei ole olemassa. Luoja toimi silloin hyvin vääryydellisesti, sillä hänestä ei tiedetty juuri mitään. Luojan toiminta oli hyvin vääryydellistä sivu-universumeissakin. Luojan toimintaan kuului kaikki vääryydellinen toiminta, jota pystyi harjoittamaan ihmeellisen hyvin. Kaikki vääryydelliset olennot toimivat hyvin kiroutuneesti myös aiemmassa universumissamme.

Kaikki universumimme olennot eivät ole eläneet aiemmassa universumissamme, koska siellä oli hyvin paljon nykyaikana tuhoutuneita olentoja, jolloin uudet olennot eivät ole eläneet vielä niin pitkään, että heillä olisi kokemusta aiemmista universumeista. Aiemmat universumit olivat hyvin vääryydellisiä kaikille olennoillemme, jolloin kaikilla vääryydentekijöillämme oli paljon mahdollisuuksia vääryydentekoon. Kaikki aiemmat universumit olivat siis hyvin vääryydellisiä kaikille olennoillemme.

Kaikki olentomme toimivat aiemmassa universumissa hyvin vääryydellisesti Luojan sopimuksellakin. Kaikkien vääryydellisten olentojen vääryydet olivat hyvin kaukana toisistaan. Kaikkien olentojen toiminnot ovat hyvin kieroutuneita aiemmasta universumistamme, sillä siellä asuivat monet universumimme olennot.

Kaikkien vääryydentekijöiden vääryydet ovat hyvin kieroutuneita toimenpiteitä. Kaikki olentomme toimivat aiemmassa universumissa hyvin kieroutuneesti. Kaikki olentomme olivat hyvin kieroutuneita aiemmassa universumissa olleessaan. Olentojemme toiminnot olivat hyvin vääryydellisiä olennoillemme.

Aiemman universumin meininki oli hyvin vääryydellistä. Silloin oli paljon sotia ja nälänhätääkin. Kaikille olennoillemme tuli paljon okkulttisia kirouksia hyvin vääryydellisellä toiminnalla. Kaikki okkulttiset kirouksemme toimivat samalla tavoin kuin tänä päivänäkin.

Aiempi universumimme oli tämän universumin ajan edeltävän universumin aikana. Kaikkien vääryydentekijöidemme toiminnot olivat hyvin vääryydellisiä.

2.

Kaikkien olentojemme toiminnot olivat hyvin vääryydellisiä aiempina aikoinakin. Silloin aiemmassa universumissa toimittiin pääsääntöisesti lyömäaseilla. Toisaalta korkeatasoiset teknologiat olivat myös mahdollisia ulkoavaruuden olennoille. Maa planeettakin oli aiemmassa universumissa, jossa Luoja toimi silloinkin. Se oli hyvin erilailla järjestetty kuin nykyinen planeettamme.

Kaikki Maa planeetan olennot olivat hyvin erilaisia kuin nykypäivänä. Nykypäivänä on ihmisillä paremmin asiat kuin ne olivat aiemmassa universumissamme. Nykypäivänämme kaikilla on paljon helpompaa kuin millä tavalla asiat olivat aiemmassa universumissamme. Aiemman universumin aika toimi hyvin vääryydellisesti. Silloin toimittiin siis hyvin vääryydellisesti.

Aiemmassa universumissamme oli paljon sotatoimintaa ulkoavaruuden olentojen tasoisesti. Toiset planeetat sotivat toisia vastaan. Maa planeetalla oli sisar planeetta, kuten on ollut tässäkin universumissa. Kaikki Maa planeetan järjestelmät olivat hyvin kieroutuneita johtajistolle. Se vastasi imperiumia, jossa johto on pysyvä vallassaan.

Universumimme toiminnot olivat hyvin vääryydellisiä. Kaikilla olennoillamme oli samanlainen keho kuin tässä universumissa vähemmässä määrin, sillä kehot olivat taikoihin kykeneviä eri tavalla kuin mitä on ollut tässä universumissa koskaan.

3.

Aiemmassa universumissamme toimittiin siis hyvin vääryydellisesti. Siellä oltiin niin monessa eri tilanteessa, että niistä kirjoittaminen veisi pidempään kuin voimme kuvitella. Universumeiden aika on hyvin pitkä, ja jokaisessa universumissa harjoitetaan hyvin paljon erilaista toimintaa.

Universumeissamme on hyvin vääryydellistä toimintaa, jollaista universumimme toimitsijat pyrkivät vähentämään. Kaikki olennot eivät ole eläneet aiemmassa universumissa, koska he ovat tätä nuorempia olentoja. Kuitenkin löytyy monia, jotka ovat eläneet aiemmassa universumissa ja sitä edeltävissäkin.

Taikuudet aiemmassa universumissa olivat siis erilaisia kuin nykyisessä universumissa enemmän taikuutta sisältäneinä aikoinakin. Kaikki ajat ovat olleet taikuuden osalta erilaisia. Taikuuksilla pystyi aiemmassa universumissa tekemään liikettä materiaalisiin esineisiin. Tällaista kutsutaan telekineesiksi.

Kaikki taikuudet ovat vääryydellistä toimintaa, koska taikuuksilla ei luoda edistystä vaan niillä voidaan edistää olentojen asioita tekemällä vääryyttä kuitenkin toisille olennoille. Taikuuksien avulla on voitu tehdä lukemattomia asioita aiempien universumeiden aikaan. Aiemmat universumit sisälsivät aina joitain erilaisuuksia taikuuksissa.

Page 1 of 3 | Next page

Share