Kysymyksiä hengille 2

Julkaistu 8.8.2014

1.

K: Kuinka kaikki on alkanut alun perin?

V: Kaikki alkoi yhdestä olennosta, joka oli syntynyt itsestään. Itsestään syntyminen on mahdollista kaikille olennoille, kuitenkin tämä on hyvin vaikeata. Siinä pitää vain täydellistää toimintonsa. Hyvin pitkän ajan avulla tämä on mahdollista.

K: Miten tällainen itsensä täydellistäminen tapahtuu?

V: Se vain tehdään sillä tavalla, että olennot toimivat täydellisesti niin pitkän aikaa, että kaikki olennon osuudet ovat täydellisesti otettu huomioon henkimaailman toimesta.

K: Oliko ennen tätä yhtä itsestään syntynyttä olentoa jotakin olemassa?

V: Ei ollut missään muodossa kuin muuten vaan. Silloin oli jo ollut kaikkea ennen tätä olennon syntymistä itsestään.

K: Miten kaikki oli alkanut ennen tätä olennon itsestään syntymistä?

V: Kukaan ei tiedä tästä paljoakaan.

2.

K: Koska kaikki on alkanut alun perin?

V: Kaikki alkoi Luojasta joskus hyvin kauan sitten. Luoja on vanhin olentomme, joka on tässä universumimaailmassa, tällä olennolla on kaikkein täydellisimmät tiedot koko universumimaailmassamme.

K: Onko kuitenkin ollut aika ennen kuin tämä Luoja oli olemassa?

V: On aika ennen tämän Luojan olemassaoloa, mutta tässä universumimaailmassa on Luoja kaikkein tärkein olento, vaikka häntäkin vanhempia olentoja on ollut ja on edelleenkin, mutta ei kuitenkaan varsinaisesti tässä meidän asuttamassa maailmassamme, sillä Luoja on luonut tämän universumimaailman ilman kenenkään muun apua, jolloin kukaan ei tiedä mistä hän on tullut paitsi muissa universumimaailmoissa asuvat olennot.

K: Mistä nämä Luojastamme tietävät, vanhemmat olennot kuin Luoja, ovat peräisin?

V: Ne ovat peräisin kaikkialta mistä muutkin ovat.

3.

K: Mitä Luojasta tulisi tietää Maa planeetalla?

V: Se että kaikki on Luojan järjestelmää, eikä täällä ole mitään Luojan vastaista toimintaa. Paras olisi tutustua Luojan asioihin tekemällä vähemmän vääryyttä.

K: Miten vääryyttä voisi tehdä vähemmän?

V: Vääryyttä voi tehdä vähemmän opiskelemalla parempaa toimintaa ja välttämällä huonosti toteutettuja tilanteita, joissa vääryys tapahtuu vahingossa. Todellinen vääryys on tarkoituksellista, mutta tämäkin on hyvin merkityksellistä kaikkien suhteen.

K: Mistä vääryyden vähentämisen ihminen voisi aloittaa?

V: Olemme vääryydellisiä henkimaailmassa kaikille vääryydentekijöille, joten vääryyden vähentämisen voi aloittaa tarkkailemalla omaa mielialaa, ja jos mieliala ei pysy hyvänä on olento tehnyt vääryyttä joko siinä tilanteessa tai joskus aiempina aikoina. Tällainen vääryys kiroutuu ja aina toisinaan pulpahtaa esiin toimimattomana ajatteluna, joka vähentää mielialaa. Tällainen on hyvin vaikeata, mutta on täydellisen oikeaoppista vääryyden havaitsemista.

4.

K: Onko kaikki niin kuin pitääkin olla?

V: Kaikki ei ole todellakaan Luojan järjestelmässä niin kuin olisi oltava, vaan kaikkialla tehdään niin paljon vääryyttä, ettei asiat ole aina aivan kuin tulisi lopullisessa maailmassa olla.

K: Eikö kaikki kuitenkin tapahdu Luojan järjestelmän mukaisesti?

V: Tapahtuu, mutta järjestelmämme ei ole vielä valmis.

K: Miten järjestelmä saadaan valmiiksi?

V: Toimittamalla uhrilahjoja tätä ei saada tehtyä paitsi erittäin hyvin, muttei kaikilta osin. Eli vääryys on aina mukana kehityksessä. Vääryyttä voi kuitenkin vähentää vähentämällä uhrilahjoja.

K: Onko vääryys tarpeellista toimintaa, vai voisiko järjestelmä kehittyä yhtä hyvin tai paremmin ilman vääryyden vaikutusta?

V: Vääryys kehittyy kehitystoiminnan sivutuotteena, joten ilmankin vääryyttä voisimme kehittyä yhtä hyvin.

5.

K: Millainen tulevaisuus Maa planeetalla tulee olemaan?

V: Tulevaisuutemme Maa planeetalla tulee olemaan katastrofaalinen lyhyellä aikavälillä, sillä olemme tuhoamassa ympäristöämme niin paljon, että Luojan järjestelmät voivat aiheuttaa kaikille Maa planeetan asukkaille Luojan järjestelmissämme niin vaikeita aikoja, ettette uskokaan.

K: Millaisia nämä vaikeat ajat tulevat olemaan?

V: Sellaisia Luojan hirviöilyitä, joissa vääryydentekijöille tulee kamalaa elämää kaikkialla Maa planeetalla johtuen kaikkein vääryydellisimmästä toiminnasta, jota on harjoitettu Maa planeetalla. Eli tulemme rankaisemaan ihmisiä erittäin fyysisesti tulevaisuudessa.

K: Miten tämä fyysinen rangaistus tulee tapahtumaan?

V: Kaikkialla ei uskota meidän järjestelmissämme eläviin muihin olentoihin, joita kuitenkin on olemassa. Kaikkialla on kuitenkin eläviä ihmisiäkin, jotka osaavat toimia oikeassa tilanteessa järjestelmämme haluamalla tavalla.

6.

K: Kuinka todellisuutta vastaava käsitys Maa planeetalla on henkimaailmasta?

Page 1 of 4 | Next page

Share