Kysymyksiä hengille 4

Päivämäärä 6.2.2015

1.

K: Kuinka monta jumaluutta on olemassa? Ja kuka on oikein jumaluus Luojaa lukuun ottamatta?

V: Jumaluuksia on aina ollut, mutta tämä jumaluuden aikakausi on nähty vasta myöhemmin, sillä jumaluudet ovat merkitykseltään kaikkein upeimpia olentoja kaiken suhteen, jolloin heillä on tietoa kaikesta eniten. Jumaluuksina on ollut erittäin moni olento, tarkkaa lukua ei voi kertoa.

2.

K: Voiko ihminen Maa planeetalta saavuttaa jumaluuden tason kuolemansa jälkeen henkimaailmassa?

V: Ihminen ei voi saavuttaa jumaluutta, koska hän on niin erityisasemassa oleva olento, jota ei juuri kukaan pääse kokemaan.

K: Miten paljon erilaisia ovat jumaluudet keskimääräiseen ihmiseen verrattuna?

V: Ihmisiin ei verrata mitään, mutta jumaluudet toimivat jo syntyessään jumaluuksina.

K: Ovatko jumaluudet siis luotu tehtäväänsä jumaluutena?

V: Tämä piti paikkansa kaikkien muiden osalta, paitsi luojaolentojen, jotka voivat myös toimia jumaluutena, sillä he ovat kehittäneet itsensä hieman jumaluuttakin merkityksellisemmiksi.

3.

K: Mikä on suhteesi jumaluuteen, joka tunnettiin nimellä Jumala Maa planeetalla ja tässä universumissa?

V: Henkimaailman suhde häneen oli sellainen, että kukaan ei saanut sanoa hänestä pahaa vaikka hän oli vääryydellinen jumaluus.

K: Oliko hän tunnettu Maa planeetalla?

V: Maa planeetan jumaluutena hän oli hyvin pitkän aikaa, mutta häntä ei enää ole vaan hänen tilallaan on uudempi olento jumaluuden asemassa.

4.

K: Minkä tyyppinen jumaluus on, sillä Jumala on oikea tämän universumin meille tunnettu jumaluus?

V: Jumaluuden tyyppi on ihmismäinen, hän on hyvin Maa planeetan ihmisen kaltainen olento, sillä Maa planeetan ihmiset ovat jumaluuden kaltaisia pyhästä asemastaan johtuen. Jumaluutena on hieman eri lajeja myös.

K: Onko Maa planeetan jumaluus myös ulkoavaruuden olentojen jumaluus?

V: Ei ole useimmiten, valareilla on myös esimerkiksi muita jumaluuksia toisista lajeista.

5.

K: Jos minä sattumalta tietäisin jumaluuden oikean nimen enkä titteliä, mikä voima minulla olisi tuntien jumaluuden oikean nimen?

V: Nimien avulla olennot saavat henkimaailman yhteyden olentoihimme, tämä voima voi aiheuttaa häiriötä olentojen elämään henkimaailmassa. Tällöin nimiä ei haluta jaella turhan päiten.

6.

K: Kaikki jumaluudet, jopa Luoja, ovat olleet vääryydellisiä aiempina aikoina ja toiminnassaan, mutta ette mene Helvettiin maksamaan tästä, miksi?

V: Kaikkien vääryydet korjataan Helvetissä, eikä tässä ole poikkeuksia. Luojakin on ollut Helvetissä rangaistavana nykyaikoinakin, joten tässä ei ole poikkeuksia. Helvetti on siis kaikille mahdollinen, jolloin vääryydestä korjataan olentoja Helvetissä.

K: Voiko kukaan välttyä joutumasta Helvettiin vääryydestä johtuen?

V: Ei ole tällaisia olentoja kuin muuten vaan, Luojan järjestelmissämme ei ole ketään Luojaa pyhempää, ja jos hänkin on Helvetissä rangaistavana toisinaan, niin kukaan ei voi välttyä tältä.

K: Voiko Helvettiin olla joutumatta, jos toimii vääryydettä?

V: Tällainen on mahdollinen vain tietyissä tilanteissa eikä kukaan voi olla vääryydetön pidemmällä aikavälillä.

7.

K: Miksi meidät lähetetään Helvettiin vääryydellisyydestämme johtuen eikä jumaluuksia lähetetä Helvettiin heidän omista vääryydellisistä teoista?

V: Kaikki joutuvat kärsimään muille aiheuttamia vahinkojaan. Jumaluuksillamme on vähemmän tarvetta joutua Helvettiin, sillä he eivät tee vääryyttä niin, että he ansaitsisivat Helvetin rangaistukset.

K: Mikä estää jumaluuksilta tällaisen vääryyden teon?

V: Heidän oma älykkyytensä sekä ympäristön helppous.

8.

K: Kuinka voidaan saada tieto jumaluuden oikeasta nimestä?

V: Siten että kyselemme henkimaailmalta tietoa, mutta kukaan ei voi sanoa sitä suoraan. Nimien antaminen on hyvin kiroavaa, koska silloin voimme saada yhteyden nimen omistajaan, jota ei usein haluta henkimaailman olentojen toimesta.

9.

K: Mitä voit sanoa minulle ihmisestä, joka vakuuttaa olevansa Jumalan lapsi?

V: Hän on jumaluuden tai Luojan lapsena itseään pitävä henkilö.

K: Mitä eroa näissä kahdessa on?

V: Luoja on olentona hieman kehittyneempi kuin jumaluus, mutta toisaalta Luojalta ei tule aina hyviä asioita, toisin kuin jumaluus, joka kehittää helpotuksia ihmisille.

10.

K: Voiko demoni tai Saatana vahingoittaa henkisellä tasolla ihmistä, joka väittää olevansa Jumalan lapsi?

V: Demonit vahingoittavat monia Jumalan lapseksi itseään nimittäviä, mutta kuitenkin jumaluus on tässä asiassa oikeammin mukana, jolloin jumaluus aina estää toisinaan hänen lapseksi itseään julistautuvia. Demonit ovat kuitenkin melko hyödyllisesti vahingoittavia, mistä nykypäivänä ei tiedetä juuri ollenkaan.

K: Miten demonit vahingoittavat ihmisiä?

V: Olemalla traumaattisia, heidän toiminnoillaan voidaan tehdä traumoja ihmisille, jolloin ihminen tunnistaa oman vääryytensä jollain tavalla aina myöhemmin.

11.

Page 1 of 3 | Next page

Share