Kysymyksiä hengille 5

Kysymyksiä hengille 5

Julkaistu 1-7 16.12.2015, 8-14 26.12.2015, 15-23 21.1.2016, 24-34 14.2.2016

1.

K: Maa planeetta, onko se navoilta litistynyt sferoidi vai onko se tosiaan litteä pinnaltaan?

V:Maa planeetta on sferoidi, mutta ei aivan pyöreä pinnan muodoltaan. Sferoideissa kaikki olennot toimivat miellyttävämmin. Maa planeettakin on sferoidi, koska kaikkien olentojen tulee elää samalla pinnalla, muutenhan kaikki olisi lattanana loputtomasti jatkuva yksinkertaistetummin rakennettu maailman järjestys.

K: Onko siis pyöreä sferoidinen muoto paras tähän tarkoitukseen?

V: Lattanana emme voisi asuttaa näin paljoa ihmisiä niin pieneen tilaan. Tämä on täysin optimaalisin tarpeen mukaisin käytettävä toiminto. Lattanasta muodosta on ollut paljon asioita aiempina aikoina, mutta lattana ajattelultaan toimii hieman yksikertaisemmille ihmisille paremmin, koska silloin ei tarvitse ajatella kaiken maailman kummallisuuksiamme.

2.

K: Mikä oikeasti on Illuminati?

V: Illuminati on kaikkein eläimellisin ihmistyyppi, jolla on eläinmaailmasta tullut henkiolento. Illuminati toimii kaikkialla, sillä näitä eläinten henkiä on kaikkialla.

K: Vastaako tämä yleisesti kuvattua Illuminatia?

V: Vastaa, mutta täysin vastakkaisesti. Siten että, Illuminati johtaa luontoa suojelevaa osaa, ja rankaisee muita ihmisiä, jotka eivät ole eläinihmisiä, sillä he kostavat vääryydentekijöille, joiden kohteena on ollut luonto vääryydentekijöinä. Illuminatilla on ollut ihmisten vähennys mielessään jo aiempina aikoina psykopaattisempina aikoinakin joskus kauan sitten historiassamme.

K: Miksi perustettiin tällainen nimeltään oleva järjestö joskus historiassa?

V: Koska ihmisillä oli niin paljon vääryyttä luontoa kohtaan.

K: Millainen Illuminati sitten oikeasti on?

V: Se koostuu hyvin pitkälti yksilöistä, jotka toteuttavat Illuminatin suunnitelmaa, joiden taustalla voi olla mitä tahansa. Mutta oikeaoppinen Illuminati toteuttaa vain tätä tarkoitustaan vähentää ihmisten vääryyttä luontoa kohtaan.

K: Onko Illuminati toiminnassa muuallakin kuin Maa planeetalla?

V: Tämä tieto on hyvin ikävää luonnon suhteen, sillä valarit ovat tehneet Illuminasta uhriolentojaan nykyaikoina, jolloin Illuminatin kiroukset Maa planeetallakin ovat hyvin kauhistuttavia valareiden suhteen. Illuminati toimi hieman vääryydellisemmin ulkoavaruudessamme, joten he ovat vihollisia valareille, jotka toimivat ihmishengin pääosin.

3.

K: Millainen oikeasti on eläinten tuonpuoleinen?

V: Eläimillä tuonpuoleisessa on heille sopivaa toimintaa, koska eläimillä on oma tuonpuoleinen. Eläimillä aistien varassa liikkuminen aiheuttaa eläimille suurta tuhotoimintaa älykkyydelle, sillä eläimet eivät kykene toimimaan älykkäästi, kuten ihmiset toimivat, sillä eläinten älykkyys toimii selviytymistä varten eikä elämää kehittääkseen älykkyydellä.

4.

K: Koska on loputtomia vaihtoehtoisia universumeita, olemmeko me siten pääuniversumissa vai vain jossakin vaihtoehtoisessa universumissa?

V: Olemme sekä että, koska kaikissa universumeissa on vaihtoehtoinen ominaisuus, jolloin emme voi sanoa olevamme pääuniversumissa missään universumissa, joten tällaista pääuniversumia ei ole olemassakaan. Kaikki universumit ovat toistensa suhteen tasa-arvoisia.

K: Miksi välillä on puhuttu pääuniversumista?

V: Yksilöiden osalta voidaan puhua pääuniversumista, joka on yksilölle sellainen, jossa hän asuu suurimman osa ajasta maailmassa.

5.

K: Miksi maailmasta tulisi kamalan paha, jos väärintekijöitä ei rangaistaisi?

V: Koska tällöin ihmisille ei muodostu vääryyttä vähentävää halua, vaan kaikki voisivat vapaasti toteuttaa itse halujaan, mitkä ovat tietojemme mukaan hyvin vääryydelliset.

K: Onko siis ihmisissä enemmän vääryydellisyyttä kuin oikeudenmukaisuutta teidän tietojenne mukaan?

V: Tämä pitää paikkansa, muttei Luojaolentojen osalta, jotka voivat toimia täysin rangaistuksetta ollessaan maailmassa, sillä he rankaisevat itseäänkin, mikäli alkavat muuttumaan liian vääryydellisiksi, mutta muuten ihmiset ovat hyvin vääryydellisiä ajatuksiltaankin, joten toimintakin olisi vääryydellisempää kuin kuvitellaankaan henkimaailmassa.

6.

K: Jos joku vahingossa surmaa toisen, tuomitaanko tämä henkilö kuitenkin Helvettiin, vaikka surma ei olisi ollut tarkoituksellinen?

V: Vanhinkoja ei satu juuri ollenkaan, vaan henkimaailman järjestelmät tuhoavat ihmiset pois niin halutessaan. Tällaiset tapaturmat ovat hyvin yleisiä, mutta niistä ei tosiaan rangaista ihmisiä, jotka niitä ovat aiheuttaneet tietämättään.

7.

K: Onko kolmas maailmansota asetettu alkamaan vuonna 2016?

Page 1 of 5 | Next page

Share