Neutriinomaailman toiminta

Julkaistu 13.11.2012

1.

Neutriinomaailmassa on hyvin vähän vääryydellisiä olentoja. Neutriinomaailmassa on olentoja, jotka ovat hyvin kauaskantoisesti ajattelevia. Kaikki olentomme toimivat hyvin vääryydellisesti neutriinomaailmassamme. Kaikkien vääryydellisten olentojen vääryydet toimivat neutriinomaailmassa hyvin huonosti. Kaikki neutriinomaailman olennot ovat hyvin kiroutuneita ihmisten vääryydestä. Kaikilla olennoillamme on hyvä okkulttinen merkitys neutriinomaailmassamme.

Kaikilla olennoillamme neutriinomaailmassa on okkulttinen ajattelutoiminto, jonka avulla neutriinomaailman olennot toimivat hyvin lopullisesti. Toimimalla lopullisesti tarkoitetaan sitä, että kaikilla olennoilla on lopullinen toimivuus, jossa vääryyttä ei tapahdu niin paljon. Neutriinomaailmassamme toimittiin hyvin vääryydellisesti kaikkien aikojen aikana. Neutriinomaailman toiminnot ovat hyvin erilaisia kuin maailman toiminnot, sillä neutriinomaailma on maailmaa ylläpitävä toiminto.

Neutriinomaailman olennot muodostuvat hyvin pienistä yksiköistä, jotka muodostavat materiaalimaailman. Kaikilla olennoillamme on kyky puhua neutriinomaailman olennoille, jotka voivat kertoa neutriinomaailman toiminnoista. Toiminnot ovat hyvin vääryydellisiä, sillä neutriinomaailma voi luoda asioita materiaalimaailmaan. Kaikkien materiaalimaailman olentojen kehot ovat muodostuneet näistä henkimaailman neutriinoista. Henkimaailman neutriinot ovat pieniä yksiköitä, joilla on hyvin paljon muuntautumiskykyä toimiakseen materiaalimaailman tasolla.

Kaikilla olennoillamme on kyky puhua neutriinomaailman olentojen kanssa kanavoiden, kuitenkin puhekyky on rajoitettu henkiolennoilta ja fyysisiltä olennoilta siten, että kaikkein pienimpiin olentoihin ei saada kuuluvuutta, koska se olisi liian vääryydellistä tietoa. Mutta suurempina kokoonpanoina pienimmätkin olennot voivat keskustella kooltaan suurempien olentojen kesken.

 

2.

Neutriinomaailmamme olennot toimivat hyvin vääryydellisesti hyvin harvoin, sillä neutriinomaailman olennot ovat kaikkein kauimpana vääryydestä. Kaikkein kauimpana vääryydestä neutriinomaailman olennot toimivat hyvin oikeaoppisesti, sillä neutriinomaailman olennot ovat niin oikein rakennettuja. Neutriinomaailmassamme on hyvin paljon vääryydellisiä olentoja tekemässä vääryydentyötään kuitenkin, sillä vääryydentekijät ovat hyvin kieroutuneita olennoillemme. Kaikki vääryydentekijämme eivät siis elä maailmassamme, vaan heitä elää neutriinomaailmassa myös. Neutriinomaailmassa eletään myös kuin täällä Luojan järjestelmissämme.

Neutriinomaailman olennot toimivat hyvin kieroutuneesti vääryydentekijöiden vuoksi. Vääryydentekijät ovat laitenoituuksien tasoisia olentoja, joilla ei ole järkevää ajattelua muita olentoja kohtaan, vaan he haluavat vahingoittaa kaikkia asioita. Kaikki asiat toimivat hyvin vääryydellisesti Luojan järjestelmissämme, koska kaikilla on niin paljon kehitys tarpeita. Kaikki kehitystarpeet ovat hyvin vääryydellistä toimintaa aiheuttavia, sillä kehitystarve antaa kaikille mahdollisuuden toimia vääryydellisesti, jos siitä vain on hyötyä enemmän kuin sen aiheuttamasta vääryydestä on haittaa.

Neutriinomaailmassamme on hyvin korkealaatuisia olentoja, jotka tekevät vääryydellistä työtään kaiken ylläpitämiseksi. Ne toimivat hyvin omituisella tavalla, sillä he ovat ystävällisempiä kuin kuvitellaankaan. Kaikki vääryydellinen tieto on hyvin vääryydellistä toimintaa. Hyvin vääryydelliset toiminnot ovat kaikkein hankalimpia Luojan järjestelmille kontrolloida parempaan suuntaan. Vääryydellinen toiminta on hyvin vääryyttä lisäävää. Vääryyttä lisäävä toiminta kuuluu neutriinomaailman toimintaan myös, sillä pienen pienet olennot ovat hyvin kieroutuneita kaikkien suhteen. Pienen pienillä olennoillamme on hyvin kieroutuneet toiminnot, jolloin pienen pienillä olennoilla tulee olemaan vaikeaa tehtävää myös tulevaisuudessa.

Kaikki vääryydelliset olennot toimivat neutriinomaailman mukaisesti, sillä heitä voi ohjata pikku tasolla toimimaan kuten he toimivat, jolloin kaikki tapahtuu henkimaailman järjestelmän mukaisesti. Kaikki toiminta kuuluu neutriinomaailman toimintaan, sillä kaikki tapahtuu hyvin hallitusti pienemmästä suurempaan, ja neutriinomaailma on kaikista pienin yksiköiltään. Kaikilla olennoillamme on hyvin kiroutuneet järjestelmät, jolloin he eivät voi uskoa vääryydellisempien olentojen järjestelmän mukaisuuteen. Kuitenkin rangaistustoiminta on sellainen tärkein asia, jota vääryydelliset olennot suorittavat muille olennoille henkimaailman järjestelmän ohjaamana.

 

3.

Page 1 of 4 | Next page

Share