Tarinoita sivu-universumista II

Julkaistu 13.11.2012

1.

Universumissamme ei aina ole ollut samankaltaista toimintaa kuin tänä päivänä. Tänä päivänä universumimme toimii hyvin vaikealla tavalla, koska Maa planeetallamme on ollut ongelmia lopun aikoina. Ongelmia on jäljellä vielä tänä päivänäkin, koska ongelmat ratkeavat hitaammin kuin kuviteltiinkaan henkimaailmassa. Henkimaailmassa noituudet ovat samanlaisia kaikkia universumeita kohtaan. Tällöin universumimme toimivat samanlaisien ylempien järjestelmien avulla. Universumimme ovat hyvin vääryydellisiä olennoillemme, koska Luoja on luonut kaiken vääryydellisyyden jo alun perin, jolloin vääryyttä on aina mukana universumeidemme toiminnassa.

Vääryydelliset universumit tuli tuhota nykyaikana niiden vääryydellisyyden takia. Tämä tapahtui hyvin monelle universumille, mutta sitä ei voi käsittää ihmisten ajatuksin, mutta Luoja voi sen käsittää ja muutkin jonkin verran.

Universumimme ovat hyvin täydellisiä rakennelmia, joissa on paljon puutteita kumminkin. Universumimme toimivat Luojan ohjeiden mukaan. Kaikkien universumiemme olentojen on siis hyväksyttävä Luoja, mikäli he tahtovat elää universumissa. Muuten ongelmat syntyvät Luojan järjestelmän aiheuttamana.

Kaikkien vääryydellisten olentojen tulisi hyväksyä Luoja nykyaikana, jolloin Luojan järjestelmät toimisivat oikeaoppisemmin kaikkien asioiden edistämiseksi. Vääryydelliset olennot eivät aina halua hyväksyä Luojaa, sillä heillä on Luojan järjestelmissä vääryydellinen asema. Vääryydellinen asema on vääryydellisen hyvä aseman haltijalle, joka käyttää hyväkseen muita ihmisiä saadakseen itselleen asioita aikaiseksi. Tällainen asema on toisinaan mahdollinen ihmisille. Ihmiset toimivat asemansa mukaisesti, jolloin vääryydellinen asema tuottaa vääryydellistä toimintaa.

 

2.

Kaikkien vääryydellisten sivu-universumeiden olentojen olotilana on suuri vääryys Luojan järjestelmille. Kaikki vääryys on sivu-universumeissa huipussaan, koska siellä ei ole Luojan järjestelmiä niin paljon, kuin meidän universumissamme on. Sivu-universumimme toimivat siis kivuliaasti, jolloin siellä on paljon vääryyttä toiminnassa jatkuvasti, jopa enemmän kuin Luojan järjestelmien universumissamme.

Kaikilla olennoilla on paljon vääryyttä mukanaan, koska Luoja on vääryydellinen. Vääryydelliset olennot, joita on sivu-universumeissa, ovat vielä vääryydellisempiä kuin olennot pääuniversumissa. Sivu-universumien toiminnot ovat hyvin paljon karkeampia kuin pääuniversumin toiminnot, koska Luoja rakentaa pääuniversumin toimintoja jatkuvasti paremmin toimiviksi. Sivu-universumit kehittyvät pääuniversumin rinnalla hieman erilailla, koska sivu-universumissa on vähemmän Luojan toimintaa.

Sivu-universumeissa toimitaan siis yleensä ihmisten kesken vääryydellisemmin, sillä pääuniversumissa ollaan niin tietoisia kaikesta sivu-universumeihin verrattuna. Sivu-universumimme ovat hyvin kieroutuneita, koska siellä on vähemmän Luojan noituuttakin. Luojan noituudella sivu-universumitkin voisivat olla kehittyneempiä, mutta kukaan ei voi korvata Luojan toimintoja, jolloin sivu-universumit jäävät jälkeen pääuniversumin toiminnoista.

Sivu-universumeissamme toimitaan ihmisinä. Maa planeetallammekin on samanlaisia ihmisiä kuin sivu-universumeissa on. Tämä tarkoittaa sitä, että kaikki perustuu luomistoimintoon, jolloin elämä on alkanut luomalla se henkimaailman luomistoiminnolla, ja ihmisolento on tutkitusti kaikkein paras olennon olomuoto toiminnan suhteen. Ihmisiä on siis ollut jo aikojen alusta erilaisissa maailmoissa, joita on ollut iät ja ajat. Sivu-universumit toimivat hyvin vääryydellisesti, koska ihmisillä ei ole aina tietoa aiemmista ajoistakaan, jolloin he toimivat hyvin puutteellisin tiedoin, tällainen on yleensä tilanne sivu-universumeissa.

 

3.

Sivu-universumimme ovat hyvin vääryydellistä toimintaa täynnä useimmiten, sillä niissä elävät olennot ovat useimmiten ansainneet rangaistustoimintaa omista vääryydenteoista johtuen. Tällöin Maa planeetaltakin saattaa päätyä sivu-universumiin myöhemmin elämässä, mikäli on toiminut liian vääryydellisesti muita olentoja kohtaan, eikä rangaistusta voida suorittaa pääuniversumissamme.

Pääuniversumimme on hyvin erilainen kuin sivu-universumimme. Sivu-universumeissamme on täydellistä toimintaa hyvin paljon. Tällainen toiminta on puutteellista oikeaoppisemmin, sillä täydellistä toimintaa on mahdotonta harjoittaa, mutta sivu-universumeissamme toimintaa pidetään toisinaan täydellisenä toimintana, mikä ei kuitenkaan oikeaoppisemmin pidä paikkaansa.

Page 1 of 5 | Next page

Share