Saatanan todellinen olemus

Julkaistu 16.11.2012

1.

Saatanalla on ollut suurin merkitys universumin kehityksessä Luojaankin verrattuna, vaikkei olekaan, sillä Saatana on alun perin uskollinen Luojan palvelusväkeen kuulunut olento. Luoja piti häntä tyttönään joskus aiempina aikoina Saatanan nuoruudessa. Saatana oli hyvin vääryydellinen olento nykyaikana, jolloin hän tuhosi järjestelmiä eläessään Helvetissä eli henkimaailman ulottuvuusalueella. Henkimaailman ulottuvuudessa hän rakasteli niin vähän kuin mahdollista, jotta hän olisi vääryydellisempi sukupuoli asioiden noitujana. Saatanan sukupuolinoituudet olivat okkultismi merkityksellisesti vääryydellisempiä kuin voimme kuvitella. Saatana kehitti niin paljon noituuksia Helvetissä, että kaikki lankesivat hänen jalkojen juureen. Luoja kirosi Saatanan Helvetin alemmalle tasolle, sillä Saatana toimi petoeläimen tasoisesti. Kaikki Saatanan tuttavuudet olivat hänen seksi partnereitaan, koska hän ei harrastanut seksiä muuta kuin okkultismi pidoissa, joissa oli ihmisuhreja. Kaikki ihmisuhrit näissä pidoissa olivat Helvetin rangaistavia olentoja. He olivat kotoisin muualtakin kuin Maa planeetalta. Kaikki okkultismi pidot ovat hyvin vääryydellisiä. Pitoja järjestettiin aiempina aikoina Helvetin tasoisesti myös Maa planeetalla.

Helvetin pidot olivat parasta toimintaa Saatanan mielestä hänelle itselleen, koska Helvetin pidoissa tuli hyvin korkeatasoisesti sivupersoonien noitumaksi Kaikki sivupersoonaolennot olivat Saatanalle uhreja heidän puutteellisuutensa vuoksi. Kaikki sivupersoonien noitumat vihaavat omia sivupersooniaan, jolloin sivupersoonat alkavat vihollistoiminnan isäntiänsä kohtaan. Kaikki sivupersoonaolennot olivat Saatanan vihollisia ja he rääkkäsivät aina Saatanan hänen yöunissaan. Yöunissa voi rääkätä Luojankin, mikäli hän on toiminut vääryydellisesti jotakuta kohtaan. Tämä on henkimaailman toiminto, joka on ollut toiminnassa iät ja ajat. Saatanalla oli hyvin läheisiä demoneita, joiden avulla hän toteutti suunnitelmiansa. Saatanan demonit olivat hyvin vääryydellisiä demoneita. Saatana itsekin oli demonien apurihengellä varustettu demoninen olento. Saatanalla oli kätyreitä Taivaassakin, sillä jumaluus puhui Saatanalle hyviä juttujansa kanavoiden Helvetin toimintaa karseammaksi Taivaasta käsin. Kaikki demoni olennot olivat Luojan noitumia olentoja apurihengen avulla.

Saatanan kätyreitä olivat eräät demonit, jotka tekivät pahuuden töitään Saatanan käskemänä. Heillä oli olevinaan parempi asema Helvetissä, mutta tämä oli heidän harhakäsityksensä. Oikeasti hänen demoninsa olivat huonommassa asemassa normaaleihin olentoihin verrattuna. Saatanaan verraten jopa maailmassa eli vääryydellisempiä olentoja kuin mitä Saatana oli. Tämä johtui siitä, että Saatana oli hieman vajavainen eli hän ei tajunnut asioistaan juuri mitään. Uskonnot tahtoivat käyttää häntä eläkeläisen tasoisena aiempien aikojen pahantekijänä. Saatana oli siis eläköitynyt pahantekijä, jota uskonnot käyttivät arkkivihollisenaan. Kaikki arkkiviholliset ovat vääryydellisempiä kuin kuviteltiinkaan, sillä heillä ei ole normaaliajattelua, jossa ei ole vihollisia ollenkaan.

Page 1 of 7 | Next page

Share