Miten henkimaailman olennot näkyvät tänä päivänä päivittäisessä elämässämme?

Julkaistu 16.11.2012

1.

Henkimaailman olennot näkyvät tänä päivänä hyvinkin paljon maailman ihmisten näkyvillä. Henkimaailman olennoilla on asetuslupia, joilla he voivat näyttäytyä ihmisille maailmassa. Maailmassa on asetuksia henkimaailmaan huonommin kuin henkimaailmassa on maailmaan. Kaikki asetukset tapahtuvat unen aikana. Unen aikana ihmiset voivat retkeillä henkimaailman avulla pitkienkin etäisyyksien päähän. Pitkät etäisyydet ovat henkiolennoille hyvin lyhyitä etäisyyksiä, sillä kaikki toimii hetkessä siirtymällä dimensiossa, mikä on turvallisempaa kuin voimme kuvitellakaan. Henkiolennoillamme on vääryydellisiä toimenpiteitä asetetuille maailman asukkaille, jolloin henkimaailman olennot ovat hyvin vääryydellisiä fyysisen maailman olennoille. Joku henkimaailman olento on saattanut tappaa sinut unen aikana, koska siihen sai luvan henkimaailman järjestelmältä. Henkimaailmassa on hyvin vääryydellistä porukkaa, jotka käyttävät asetuslupia vain tehdäkseen vääryyttä maailmassa asuvien henkiolennoille. Tällaiset vääryydet ovat hyvin karseita katsella, sillä ne ovat hyvin vääryydellisiä toimenpiteitä. Hyvin vääryydelliset toimenpiteet koskevat myös epäsovinnaisia asioita henkimaailman olennoilla henkimaailmassa asuvien toimesta.

Kaikki henkimaailman olennot toimivat tällä tavoin jossakin väärin, jotta henkimaailman olennot saisivat omasta mielestään huonomman asemansa korvatuksi. Tämä johtuu henkimaailman olentojen alemmasta kehitystasosta. Kaikki henkimaailman olennot ovat vääryydellisempiä kuin kuviteltiinkaan., jotta henkimaailmassa olisi älykkyyttä enemmän, on henkimaailman olentojen tehtävä vääryyttä enemmän kuin mitä fyysisessä maailmassa tehdään. Fyysisen maailman olennot huomaavat muistikuvia itseensä kohdistuneesta vääryydenteosta ja voivat näin havaita henkimaailman toimineen vääryydellisesti heitä kohtaan jollakin tavalla. Yleensä vaihtoja ei tapahdu fyysisen maailman olentojen takia juuri ollenkaan muuten vaan. Fyysisen maailman olennot ovat hyvin vääryydellisiä henkimaailman olentoja kohtaan, jolloin vääryydelliset olennot voivat tehdä vääryyttä maailmasta käsin henkimaailman olennoille vahvemman asemansa ansiosta hankimaailman lupajärjestelmissä.

Henkimaailman olennot ovat vääryydellisempiä kuin maailman olennot, koska henkimaailmassa on varaa olla vääryydellisempi. Olentomme ovat henkimaailman avulla vähemmän vääryydellisiä kuin kuviteltiinkaan Luojan toimesta. Kaikki vääryydet ovat Luojan kiroamia jo aiempina aikoina. Aiempina aikoina Luoja vihasi vääryydellisiä loputtomuuksiin saakka. Vääryydet ovat loputtomuuksiin saakka rangaistavia Luojan järjestelmissämme. Kaikki vääryydet tulee rangaista jossakin vaiheessa. Rangaistavat järjestelmämme ovat tuhoutuneet myöhempinä aikoina, kun Luoja ei enää kelpuuttanut okkulttista järjestelmää. Hyvänä järjestelmänä Luoja piti vain okkulttista järjestelmää parempaa järjestelmää. Paremmat järjestelmät ovat Luojan omia viritelmiä, jolloin Luoja on tehnyt oman järjestelmänsä hyvin korkeatasoisella toiminnalla. Kaikki järjestelmämme ovat Luojan vihaamia, mikäli niissä on uhritoimintaa. Uhritoiminnalla Luoja ei halua enää minkään toimivan, koska se on pysyvästi vääryydellistä toimintaa.

Kaikki Luojan järjestelmät on tuhottu nykyajan järjestelmillämme, jolloin kaikkien pitäisi olla hyvissä tunnetiloissa ilman uhraustoimintaa. Uhraustoiminnalla on pitkät perinteet Maa planeetallamme, jolloin Maa planeetalla on ollut uhrausjärjestelmiä. Nämä järjestelmät on tuhottu oikeaoppisemmalla toiminnalla. Näin uhrausjärjestelmät tuhottiin uskonnoillamme. Uskonnot ovat parempaa toimintaa kuin henkimaailman uhrausjärjestelmien noudattaminen, myös henkimaailmassa uhrausjärjestelmät tuhottiin nykyaikana, mutta henkimaailmasta uhraustoimintaa on vaikeampi poistaa. Kaikki uhraus tuntemuksemme johtuvat meidän järjestelmistämme, joissa ei välitetä toiminnasta johtuvista uhreista. Uhraustuntemuksemme ovat hyvin samankaltaisia muiden tuntemustemme kanssa, mutta uhraustuntemuksemme heikentää meitä lopulta.

Page 1 of 6 | Next page

Share